Bryllups video2017-07-24T22:42:01+00:00

Bryllups film og heldags fotografering

Nogle øjeblikke er så specielle at man gerne ønsker at forevig disse.
– Det første barn.
– Det første kys.
– Hinandens Ja i kirken.
– Bruden og gommens tale til hinanden.
Og meget mere…

Igennem et år har Fotograf Jakob Rex adskillige gange lavet film af vielsen i kirken, hvilket har været i en acceptabel kvalitet.
Nu er efterspørgslen så stor at der er indkøbt hybrid-kamera til og bevare disse minder i top-kvalitet, for evigt og eje.

DVS. at du som bryllups-kunde kan få optagelser af:
– Hele cermonien i kirken.
– Selve vielsen.
– Brud og gommens taler under festen.
– Brudevalsen.

De færdige film leveres på DVD og/eller USB.

Prisen for en DVD af vielsen i kirken er ganske gratis hvis i vælger en hel-dags fotografering som også indeholder 80-100 stemningsbilleder så i slipper for selv at tage billeder under festlighederne.

Stemningsbilleder af hele dagen strækker sig fra kirkestart til brudevalsen er slut. Der foruden kan der naturligvis tilkøbes gruppe- og parfotos af gæsterne og nærmeste familie.

Prisen for heldags-arrangement med foto er tillægget fra kr. 3500,- (afhængig af timer)
Ønsker i ikke heldagsfotografering koster DVDen af vielsen i kirken kr. 1200,-
Hvis i ønsker video af taler, brudevals m.v. og i forvejen har bestilt hel-dags fotografering tillægges der fra kr. 1500,-

Bemærk stemningsbilleder er ikke desideret bryllups billeder, men alene under festlighederne som når kagen skal skæres for, de sjove indslag o.l.
Der vil naturligvis ske en let-redigering og beskæring af disse inden vi printer dem. Stemningsbilleder vil også være at finde på index-cd og/eller download.